Over Team Seedorf

Video afspelen

Ik ben Stefano Seedorf, oprichter van Team Seedorf. Na een jarenlange carrière in het professionele voetbal, weet ik als geen ander hoe belangrijk het hebben van een gezond lichaam en een daarbij horende gezonde mindset is.

In de herfst van mijn voetbalcarrière begon ik mezelf steeds meer te verdiepen in o.a. vitaliteit, fitheid, bewegingsleer, opbouw van spierkracht en de invloed van voeding hierop, omdat ik merkte dat naarmate ik ook een paar jaartjes ouder werd ik hierdoor goed op niveau kon blijven presteren. Fit zijn bestaat uit meerdere aspecten. Omdat ik de materie dusdanig interessant vond, heb ik diverse opleidingen, internationale cursussen en seminars gevolgd bij grote namen in het vak.

Naast mijn passie voor sport, beweging en een gezonde lifestyle geloof ik dat mijn kracht vooral zit in het coachen en het op de juiste en wetenschappelijke manier trainen. Hierdoor kan je optimaal bewegen en alles eruit halen wat erin zin. Niet alleen wanneer je op de goede weg zit, maar juist wanneer je vastloopt op bepaalde momenten.

Ik geloof in de kracht van samenwerking en dat jij en ik een team kunnen vormen, zodra je een stap binnenzet in de studio. Gaan we samen op zoek naar wat voor jou werkt in de wetenschap dat ieder persoon uniek is en een op maat gesneden programma nodig heeft.

TEAM SEEDORF!

Stefano Seedorf
Stefano
Seedorf
Personal trainer

Maak je klaar voor actie!

We werken graag met u samen om een ontwikkeltraject op maat te maken, neem vandaag nog contact met ons op!
Bel

Bel
+31 (0) 6 19 02 92 12

Of stuur een aanvraag

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wanneer je je inschrijft via de website en/of aanmeldt voor één van de diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om deze diensten uit te kunnen voeren en voor marketing doeleinden.