Personal Group Program

Hoe gaan we te werk
Ga ervoor als groep motiveer elkaar en volg de tips en workouts in groepsverband. Houd de motivatie hoog en trek elkaar over de streep om ieders persoonlijke doelen te behalen. Small group training is geschikt voor sporters die gericht aan de slag willen, met de extra motivatie van een ander in je groep. Doordat je in een kleine groep werkt hebben onze personal trainers aandacht voor jou als individu.
Video afspelen
Intake
We beginnen altijd met een uitgebreid intakegesprek. Hier brengen we in kaart wat jouw beginsituatie is, hoe het staat met jouw gezondheid en waar je uiteindelijk naartoe wil. De hoofdvraag hierbij is altijd: ‘Waarom wil je dit?’ Op basis van deze informatie kunnen we samen een concreet doel gaan bepalen.
Meten
Aansluitend word je gemeten en gewogen om te kunnen bepalen waar je nu staat / wat de actuele stand van zaken is. Wij verzamelen d.m.v. huidplooimetingen op specifieke punten essentiële informatie over je lichaam. Door deze metingen elke 2 weken (afhankelijk van je doel) te herhalen, kunnen we jouw hormonale profiel, de trainingseffecten en jouw voedingsbehoeften blijven monitoren en waar nodig aanpassen/ finetunen.
Lifestyle
Vaak het ondergeschoven kindje, maar bij team Seedorf wordt ook je lifestyle nader onder de loep genomen. Door ook uitgebreid aandacht te besteden aan werk, slaap, voeding en de mentale factor kunnen we namelijk de resultaten van je trainingsprogramma positief beïnvloeden door ook arbeid/rust en voeding te managen.
Voedingsplan
Om goede resultaten te kunnen behalen, is een specifiek en persoonlijk voedingsplan essentieel. We zorgen er dan ook voor dat het plan voor jouw voeding de juiste bouwstoffen bevat om optimaal te kunnen functioneren en om de gewenste doelstellingen te behalen. We brengen je ook graag de belangrijkste principes van voeding i.c.m. fysieke training bij, omdat wij graag willen dat je begrijpt waarom we doen wat we doen.
Training
De resultaten van jouw intake worden gebruikt om een op maat gemaakt trainingsplan op te stellen. Je wordt vervolgens gedetailleerd begeleid in jouw training met behulp van dit trainingsplan zodat je precies weet wat je gaat doen, zowel binnen als buiten de studio. De mentale component is net zo belangrijk voor een goed resultaat van een trainingsprogramma dus ook dit aspect
Stefano Seedorf
Stefano
Seedorf
Personal trainer

Maak je klaar voor actie!

We werken graag met u samen om een ontwikkeltraject op maat te maken, neem vandaag nog contact met ons op!
Bel

Bel
+31 (0) 6 19 02 92 12

Of stuur een aanvraag

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wanneer je je inschrijft via de website en/of aanmeldt voor één van de diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om deze diensten uit te kunnen voeren en voor marketing doeleinden.