Recensies

Lees en bekijk wat klanten van de training vinden.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Reviews
Nanda Plasschaert
Nanda Plasschaert
16 Januari 2024
Ik train al jaren met enorm veel plezier wekelijks bij Stefano. Hij weet mij altijd op de juiste manier te motiveren en alles eruit te halen wat er in zit. Ik heb daardoor altijd zin om te trainen en ga altijd blij de deur uit. Hij maakt tijd voor een praatje en houdt rekening met mijn fysieke en mentale gestel. Daarnaast zorgt hij er voor dat we regelmatig een combinatie doen van iets wat goed voor mijn spieropbouw is en iets wat leuk is. Een echte aanrader!
Elja Abdullaeva
Elja Abdullaeva
7 September 2023
Stefano is zeer professioneel, motiverend en luistert echt naar wat je nodig hebt. Eerste keer een personal trainer en ik heb zeker geen spijt.
TheDamiano1975
TheDamiano1975
7 Augustus 2022
Geweldig! Neemt netjes de tijd voor je. Ook de ondersteuning is geweldig! Beste in de buurt! Aanrader!
Remon Harmelwaard
Remon Harmelwaard
8 November 2021
Wanneer je van een blessure af wil komen, je fitter wil voelen en gemotiveerd wil raken om bepaalde doelen te behalen dan ben je bij Team Seedorf aan het juiste adres. Stefano heeft het voor elkaar gekregen dat meerdere fysiotherapeuten en een chiropractor niet is gelukt. Mijn schouderblessure verhelpen om daarna (na 25 jaar) weer te kunnen honkballen. De trainingen van Stefano zijn persoonlijk, iedere week anders en hebben als doel mij sterker te maken. Iedere week ga ik met een grote glimlach en boordevol energie weg na mijn training. Klaar voor de rest van de week! Een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen en sportieve doelen wil behalen. Wat mij betreft de beste personal trainer in de Zaanstreek!
Bryan Naarden
Bryan Naarden
15 Oktober 2020
Great personal training!
Stefano Seedorf
Stefano
Seedorf
Personal trainer

Maak je klaar voor actie!

We werken graag met u samen om een ontwikkeltraject op maat te maken, neem vandaag nog contact met ons op!
Bel

Bel
+31 (0) 6 19 02 92 12

Of stuur een aanvraag

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wanneer je je inschrijft via de website en/of aanmeldt voor één van de diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om deze diensten uit te kunnen voeren en voor marketing doeleinden.